معرفي دستگاه اسپرسوساز


اسپرسوي واقعي چه ويژگي‌هايي دارد؟


اسپرسو نوشيدني مورد علاقه کساني است که در حال حرکت هستند و به همين دليل راز نيست


نوشيدن اسپرسو مقوي ، پر انرژي  در مدت زمان نسبتاً کمي است


اسپرسو دقيقاً مانند افرادي که آن را مي نوشند ، ظرافت و کارآيي را نشان مي دهد


آنها مي توانند در اسرع وقت از آن لذت ببرند – به شرط داشتن تجهيزات مناسب


 


کارايي دستگاه اسپرسوساز


در مورد کارآيي و راحتي ، هيچ دستگاه ساخت اسپرسو بهتر


از دستگاه اسپرسو فوق اتوماتيک وجود ندارد


دستگاه هاي اسپرسو فوق اتوماتيک به گونه اي طراحي شده اند


که هر مرحله از ساخت اسپرسو را بصورت خودکار انجام مي دهند ،


از دانه هاي قهوه که تمام راه را تا ريختن تحت فشار قرار مي دهد


 



 


هيچ چيز يک قهوه گرم و بخار قهوه مورد علاقه شما را هنگام صبح از خواب بيدار نمي کند


همچنين يک نوشيدني عالي براي سرگرمي مهمانان با شماست


آنها فقط با يک فشار يک دکمه کاپوچينوها ، اسپرسوس ها و آمريکايي هاي را تهيه مي کنند!



مزاياي دستگاه اسپرسو خوب


تعداد زيادي دستگاه اسپرسو اتوماتيک در بازار وجود دارد


که پيدا کردن صحيح براي نيازهاي خاص شما دشوار خواهد بود


مارک ها و مدل ها به تنهايي باعث چرخش سر شما مي شوند ، به خصوص اگر تازه کار را شروع کنيد


هنگام خريد يک دستگاه قهوه مناسب ، آسان مي توانيد از انتخاب ، ويژگي ها و مزاياي محصول غافل شويد


اگر عاشق قهوه هستيد و اين عقيده را داريد


که اسپرسوهاي مورد علاقه شما را مي توان با کمي تلاش انجام داد ،


پس بايد به دستگاه هاي اسپرسو فوق العاده اتوماتيک امتحان کنيد


مطمئناً حبوبات را خرد مي کند ، يک اسپرسو درست مي کند ، شير را مي خرد ،


سپس آن را به فنجان اسپرسو اضافه مي کند!


امروزه ، اين دستگاه هاي قهوه ساز فوق العاده در تهيه طرز تهيه


قهوه شما با يک بريستاي واقعي رقابت مي کنند


همه چيز در مورد راحتي و يک ماشين از پيش برنامه ريزي شده براي شما است!


مارک دستگاه اسپرسو


بهترين بررسيهاي اتوماتيک سوپر اتوماتيک اسپرسو


 


 


 



دستگاه قهوه فوق العاده اتوماتيک گاگيا آنيما پرستيژ


 



 



  • براويلور بنامات


دستگاه اسپرسو براويلور بنامات از دانه قهوه تازه استفاده مي کند


تا يک نوشيدني منحصر به فرد را براي شما تهيه کند.


بطور کلي ، کليد داشتن نوشيدني هاي فوق العاده بر پايه قهوه ،داشتن اسپرسوي با کيفيت مي باشد


براويلور بنامات يک دستگاه فول اتوماتيک براي تهيه اسپرسو توليد کرده است


بنابراين شما مي توانيد از مزاياي آن که عملکرد ساده و دائمي ،سرعت و نگه داري آسان است استفاده کنيد



  • برند بوش


کشور برند بوش سازنده: اسلووني


آماده سازي انواع اسپرسو، قهوه، کاپوچينو، لاته ماکياتو، كافه


برندهاي معروف اسپرسوساز در ايران


راسل هابز، فرموني ،بوش ،فلر ،تفال، فيليپس، رنکارد، دلونگي ،اسمگ ،نسپرسو، مورفي


 



انواع دستگاه اسپرسوساز


دستگاه اسپرسو ساز مدرن ترين نوع قوه ساز مي باشد


دستگاه اسپرسو ساز دو نوع است اتوماتيک و نيمه اتوماتيک.


با خريد قهوه ساز اسپرسوساز قهوه اي بسيار غليط و تلخ را  توليد مي کنيد


قهوه ساز اتوماتيک در واقع هرآنچه شما نياز داريد را برايتان آماده ساخته است


و تنها کاري که شما بايد انجام دهيد اين است که قهوه ،


شير و آب را درون دستگاه بريزيد و دستگاه را به برق متصل نماييد


 


 


اسپرسو واقعي


اسپرسو “واقعي” چيست و چگونه آمريکايي ها آن را خراب مي کنند


“يک فنجان خوب اسپرسو بايد بين ترش ، تلخ و شيرين تعادل برقرار کند”


انجمن تخصصي قهوه آمريکا مي گويد” فرمول تهيه اسپرسو در 50 ايالت به معناي دقيقاً مشابه ايتاليا است”


آب: 1 اونس


قهوه: 7 تا 8.5 گرم


دما: 200 درجه فارنهايت


زمان استخراج: بيش از 30 ثانيه نيست


ويژگي هاي اسپرسو ايده آل


کرم


اين اولين چيزي است که ما مي بينيم و بايد همه اسپرسو خوب را بپوشاند


کرم ايده آل با قوام يکنواخت و ضخامت حدود 3-4 ميلي متر خوب است


اين بايد به مدت 3-4 دقيقه در فنجان بماند ، تا اجزاي فرار قهوه را به دام بيندازيد


 



 


رنگ


رنگ فندق با رنگهاي مايل به قرمز و بندهاي قهوه اي تيره


عطر


انتشار صدها ماده معطر باعث ايجاد رايحه بي نظير اسپرسو ايتاليايي واقعي مي شود


طعم و مزه


اسپرسو كامل بدون داشتن يك طعم خاص شايع نياز به داشتن تعادل و هماهنگي مناسب دارد


متعادل و بسيار مداوم


 


 


مراحل آماده سازي استاندارد اسپرسو


در واقع سيستم اسپرسو به دليل نياز به دست آوردن


نوشيدني قهوه در يک فاصله زماني کوتاه متولد شده است


 



(کلمه “اسپرسو” به زبان ايتاليايي به معناي سريع ، در حال حاضر) است


تا مراحل آماده سازي را بطور عملي همزمان با مصرف مصرف انجام دهد



 


شرايط استاندارد نفوذ براي قهوه اسپرسو عبارتند از



  • دوز 7 گرم قهوه زمين (5/0 گرم را بدهيد يا مصرف کنيد).

  • دماي آب خروجي از گروه در محدوده 88-94 درجه سانتيگراد با توجه به ترکيب

  • درجه مخلوط قهوه مورد استفاده ،

  • فشار آب در مرحله تزريق 9 بار (1/4) زمان نفوذ 25 “

  •  فنجان حدود 67 درجه سانتيگراد قرار مي دهد



تهيه


هنگامي که دستگاه سرد است ، پرت را بيرون آورده ،


هر نوع قهوه را جدا کرده و با يک دستمال تميز کنيد


براي هر فنجان ، مقدار 7 گرم قهوه تازه خام را به پرت اضافه کنيد


قهوه را محکم فشار دهيد ، مطمئن شويد که به طور مساوي توزيع و فشرده شده باشد


و سپس ساير باقي مانده هاي قهوه را از لبه هاي نگهدارنده  جدا کنيد


حدود 25 ثانيه پخش کنيد. يک اسپرسو کاملاً آماده ، تقريباً نيمي از فنجان را پر خواهد کرد


و يک کرم با رنگ آجيل خوشمزه روي سطح قرار مي دهد


 



فرق قهوه و اسپرسو


اين به شما کمک مي کند تا تصميمي راجع به کدام نوع استفاده کنيد


اگر دوست داريد يک مزه مزه دار تيره تر و پررنگ تر باشد ، با اسپرسو همراه شويد


اگر مي خواهيد طعم متنوعي گسترده تري داشته باشيد –


با انتخاب گزينه سبک يا تيره –تجربه نوشيدني ، با قهوه همراه شويد


دستگاه اسپرسو


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : قهوه ,اسپرسو ,دستگاه ,اتوماتيک ,مورد ,فنجان ,مورد علاقه ,العاده اتوماتيک ,تهيه اسپرسو ,آماده سازي ,درجه سانتيگراد
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مدیریت کسب و کار MBA ایران جوان موزیک طوبی کامپیوتر Nicole لایت هاوس جهان موویز دات کام